Soki SMUFI HPP

Smufi HPP z bananów, jabłek

Sok jabłkowy z przecierem bananowym oraz z dodatkiem witaminy C. Paskalizowany.

Składniki: przecier bananowy 50%, sok jabłkowy 50%, witamina C

Wartość odżywcza w 100 ml

Wartość energetyczna 288 kJ/68 kcal
Tłuszcz 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
Węglowodany 14,6 g
w tym cukry 10,9 g
Błonnik 2,0 g
Białko 0,8 g
Sól 0,0 g
Witamina C: 15mg 18,75%RWS

Smufi HPP z bananów, jabłek i truskawek

Wieloowocowy sok z przecierem bananowym oraz z dodatkiem witaminy C. Paskalizowany.

Składniki:

przecier bananowy 40%, sok jabłkowy 35%, sok z truskawek 25%, witamina C

Wartość odżywcza w 100 ml

Wartość energetyczna 270 kJ/66 kcal
Tłuszcz 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
Węglowodany 14,4 g
w tym cukry 9,5 g
Błonnik 1,6 g
Białko 0,7 g
Sól 0,0 g
Witamina C 15mg 18,75%RWS

PASKALIZACJA HPP

PASKALIZACJA – HPP – nowoczesna, bezpieczna i skuteczna metoda utrwalenia świeżego soku poprzez zastosowanie wysokiego ciśnienia

Wytłoczony sok jest nalewany w butelki, które umieszczane są w szczelnie zamkniętej komorze. Komorę wypełnia się wodą do wytworzenia odpowiedniego ciśnienia hydrostatycznego (do 6000 bar). Następuje dezaktywacja niebezpiecznych patogenów powodujących psucie się żywności. Sok HPP ma wydłużony okres trwałości przy przechowywaniu w warunkach chłodniczych. Idealne rozwiązanie dla poszukujących zdrowych i bezpiecznych produktów.

SMUFI HPP

SMUFI HPP wytwarzane są przy zastosowaniu technologii wysokiego ciśnienia (HPP), która pozwala na dłużej zachować wartości odżywcze, świeżość i naturalność owoców oraz warzyw.

SMUFI HPP jest wygodną i zdrową przekąską z owoców  o wysokich wartości odżywczych. Duże i wygodne opakowanie – butelka PET 500ml pozwala na zaspokojenie nawet dużego apetytu.

Pozostałe soki